IZBOR ZA MISS Izabrana najljepša u Zagrebačkoj županiji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VRBOVEC – Karla Zadro nova je Miss Zagrebačke županije i jedna je od budućih natjecateljica za Izbor za Miss Hrvatske. Njezina prva pratilja je Bojana Kresaj, dok je lentu druge pratilje osvojila Leonarda Novosel.

FOTO Boris Mataković

Ovaj izbor ujedno je bio i prvi županijski izbor za Miss Hrvatske, a održao se u Vrbovcu u hotelu Bunčić, gdje se natjecalo devet djevojaka.

Najljepša djevojka odabrana je od strane žirija koji su činili Ivana Alilović – direktorica TZ Zagrebačke županije, Robert Đuranec – zamjenik gradonačelnika Vrbovca, Nenad Panian – gradonačelnik Dugog sela, Katarina Mamić – aktualna Miss Hrvatske, Daliborka Bunčić – direktorica hotela Bunčić, dizajneri Ivica Skoko i Zoran Aragović te Maja Vračarić – direktorica direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Cijela večer bila je podvučena i dobrom glazbom pa su tako nastupili Kiki Rahimovski, ženski vokalni sastav Lera te zlatni gumb Supertalenta Marko Antolković koji je čak i rasplakao publiku. Naime, dok je izvodio hit ”Barcelona”, u žiriju se raznježio i zaplakao Ivica Skoko kojem se bilo teško suzdržati na tako emotivnu izvednu mladog glazbenika.

Županijski izbori za Miss se nastavljaju, a djevojke se i dalje mogu prijaviti putem službene web stranice Izbora.

FOTO Boris Mataković

PODIJELI S PRIJATELJIMA!