KORONAVIRUS Ponovno najviše novozaraženih u Bjelovaru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U posljednja 24 sata na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđena su 102 nova slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. 58 novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, osam novozaraženih osoba s područja je općine Rovišće, šest novozaraženih osoba s područja je općine Šandrovac, pet novozaraženih osoba s područja je grada Garešnice, po četiri novozaražene osobe s područja su grada Grubišnog Polja i općine Kapela, tri novozaražene osobe s područja su Velikog Trojstva, po dvije novozaražene osobe s područja su grada Daruvara i općine Nova Rača, a po jedna novozaražena osoba s područja je grada Čazme i općina Veliki Grđevac, Đulovac, Zrinski Topolovac, Ivanska, Velika Trnovitica, Štefanje, Berek, Severin i Dežanovac.

Na COVID odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno je na liječenju 37 pacijenata oboljelih od koronavirusa, od kojih je njih 5 na respiratoru. U samoizolaciji se nalazi 2065 osoba.

Preminula je jedna osoba s koronovirusom čime dolazimo do ukupno 43 osobe preminule od početka pandemije na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Bjelovarsko-bilogorska županija na osamnaestom je mjestu od svih hrvatskih županija i grada Zagreba po broju oboljelih od koronavirusa na sto tisuća stanovnika.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!