NOVI SLUČAJEVI Čekaju se nalazi za 133 testiranih na Covid-19

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U posljednja 24 sata na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđeno je šest novih slučaja zaraze koronavirusom, a za 133 testirane osobe nalazi se još očekuju, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. Četiri novozaražene osobe s područja su grada Bjelovara, a po jedna novozaražena osoba s područja je grada Garešnice i općine Kapela.

U bjelovarskoj Općoj bolnici trenutno je na liječenju 78 pacijenta zaraženih  koronavirusom, od kojih je njih 9 na respiratoru. 28 pacijenata je na opservaciji, odnosno za njih se čekaju nalazi.

U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 971 osoba.

-Pozivamo naše sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se svih propisanim nužnih epidemioloških mjera – poručuju iz Stožera.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestio je kako su na tom području u posljednja 24 sata potvrđena tri nova slučaja zaraze.

-Na području županije trenutno je aktivno 173 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravilo je 27 osoba, a na bolničkom liječenju nalazi se 48 osoba. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus  (1949. godište) koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge dijagnoze – izvijestili su iz Stožera.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!