‘Hrabri župane, dođite na sučeljavanje i odgovorite zašto nam je županija na dnu’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

S obzirom da su se u javnom prostoru pojavile lažne špekulacije o kampanji kandidata za župana BBŽ, Marka Marušića, širiteljima takvih laži poručujemo slijedeće: Svakom tko imalo poznaje političke prilike u Županiji jasno je da iza ovih špekulacija stoji Župan Damir Bajs, priopćili su iz Stožera kandidata za župana Bjelovarsko-bilogorske županije Marka Marušića.

Stoga pozivamo župana Bajsa da osobno pita što god mu nije jasno, umjesto da naručuje pitanja od županijskih vijećnika i odabranih novinara koje izdašno plaća.

Kandidat Marko Marušić spreman je na sučeljavanje s hrabrim županom na kojem će odgovoriti na sva županova pitanja, a župan neka odgovori na sva pitanja svog protukandidata Marušića.

Župan Bajs već godinama, kada god treba nekoga napasti ili lažno optužiti na prvu crtu šalje svoje žetončiće iz minornih stranaka, dok on i njegova stranka o sebi grade mit uspješnosti i poštenja. Gledamo to već cijelo desetljeće i žalimo ljude koji ucijenjeni svojim funkcijama i foteljama to moraju raditi.

Hrabri župan i ovoga puta sakrio se u mišju rupu i traži od svojih poslušnika  da obavljaju prljavi posao i napadaju njegove protukandidate, a on će im zauzvrat osiguravati povlastice.

Najgore u svemu tome je što iste te žetončiće hrabri Župan plaća našim novcem, a otkako je na vlasti svakog stanovnika Županije zadužio je za 5.000 kuna, dvostruko više nego Bandić Zagrepčane. Ljudi strahuju za svoj posao, napuštaju domove, iseljavaju iz Županije, sela izumiru, a naša Županija koju vodi hrabri župan Bajs statira u društvu najnerazvijenijih županija Hrvatske, zaključuju u Stožeru.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!