Zbog koronavirusa cijela škola prebačena na online nastavu!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – Svi učenici Osnove škole Veliko Trojstvo prebačeni su na online nastavu, potvrdila je danas ravnateljica te škole Sanja Vranješević na službenoj stranici škole.
-Nakon što smo službeno zaprimili rezultate testiranih učenika i djelatnika, koji su početkom tjedna bili upućeni na testiranje, donesena je odluka o prelasku na Model C, odnosno na online nastavu. Nastavu po Modelu C polaze svi učenici Matične škole i PO Malo Trojstvo. Roditelji učenika razrednih odjela, kojima je određena mjera samoizolacije, su obaviješteni o tome i razrednici su s njima u kontaktima, dok su svi ostali razredni odjeli preventivno stavljeni na online nastavu – napisala je Vranješević, dodajući da su testiranja učenika i djelatnika i dalje u tijeku te je situacija pod nadzorom. Napomenula je kako se nastava u fizičkom obliku odvija samo u Područnom odjelu škole u Ćurlovcu.
-Svi djelatnici, koji su imali bilo kakve simptome povezane sa COVID 19 nisu bili u školi, te su kontaktirali svoje liječnike, koji su ih uputili na testiranje. Nastava po Modelu C odvijat će se zaključno do 26.3.2021. godine. Nadamo se da će svi učenici i djelatnici, koji su pozitivni, sa što manje tegoba preboljeti ovaj period samoizolacije, te da se ubrzo vidimo u školskim klupama, te da neće biti novooboljelih – poručila je ravnateljica.
U telefonskom razgovoru za naš portal ravnateljica je potvrdila kako je za sada pozitivan nalaz na Covid dobilo šestero zaposlenika i dvoje učenika. Demantirala je i tvrdnje nekih roditelja da su o prelasku na online nastavu doznali iz medija. Vranješević kaže kako su svi roditelji obavješteni preko razrednika još jučer, kao i sami učenicima kojima su podijeljeni tableti kako bi bez problema nastavu mogli od kuće.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!