I danas velik broj novozaraženih u BBŽ, preko 600 ljudi u samoizolaciji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR/KRIŽEVCI – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 29 novih slučajeva zaraze koronavirusom. 21 novozaražena osoba s područja je grada Bjelovara, po dvije novooboljele osobe s područja su grada Garešnice i općine Rovišće, a po jedan novi slučaj zaraze koronavirusom zabilježen je na područjima općina Šandrovac, Končanica, Dežanovac i Veliko Trojstvo.

U bjelovarskoj Općoj bolnici trenutno je na liječenju 15 pacijenata zaraženih  koronavirusom. Na respiratoru nema pacijenata, a na opservaciji je sedam pacijenata. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 607 osoba.

Podsjetimo, zbog rasta broja zaraženih u školama, županijski Stožer jučer je od nacionalnog zatražio prebacivanje nastave na C model za većinu učenika.

Tri nova slučaja su potvrđena u Koprivničko-križevačkoj županiji. Na području županije trenutno je aktivno 47 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravilo je 12 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 12 osoba. Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije, bolest COVID-19 je potvrđena kod 6263 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 36 uzoraka sa sumnjom na SARS – CoV-2 virus.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!