Udario sam čovjeka, no branio sam obitelj, goste i imovinu. A ovu temu su smišljeno aktualizirali moji politički protivnici!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – Siniša Glavaš, kandidat grupe birača za gradonačelnika Garešnice ne nadolazećim izborima, o čijoj presudi zbog nanošenja tjelesnih ozljeda smo jučer pisali, javio nam se kako bi ispričao svoju verziju priče o događaju zbog kojeg je uvjetno osuđen na tri mjeseca zatvora. Glavaš ne bježi od činjenice da je udario Andriju V., koji ga je zbog toga kasnije tužio, no Glavaš tvrdi kako je samo branio sebe, svoju obitelj i gosta lokala u kojem se incident dogodio u svibnju 2017. godine. Podsjetimo, Glavaš je osuđen zbog udaraca u glavu Andrije V. ispred lokala, o čemu je svjedočio i policajac koji se ondje zatekao i pokušavao ih razdvojiti. No, iz presude koju je naš portal dobio od Općinskog suda u Bjelovaru vidljivo je kako je Glavaš na sudu ispričao da je događaju ispred lokala prethodila drama unutar njegova disko kluba. Isto je ponovio i nama u telefonskom razgovoru. Tvrdi kako su spomenuti Andrija V. počeo raditi probleme već u lokalu, prije nego što se odigrala nemila scena ispred lokala.

-Fizički je nasrnuo na moju suprugu i mene, počeo me udarati, vikati, psovati, prijetiti nam smrću. Krenuo je na mene s razbijenom bocom. U tom okršaju slomio mi je prst. Nakon toga je izašao iz lokala i nastavio stvarati probleme. Kad sam čuo da je ispred lokala udario jednog drugog mladića, koji je od siline udarca kao na pod, izašao sam van da vidim što se događa i da pomognem čovjeku. Kad sam vidio što je učinio te da i dalje radi probleme, udario sam ga, zbog čega me on kasnije tužio – ispričao nam je u telefonskom razgovoru Glavaš, dodajući kako se u tom trenutku bojao sa svoju, ali i sigurnost svojih gostiju i imovine.

-Mislim da bi svatko normalan na mojem mjestu učinio isto. Pa što sam trebao učiniti? Samo gledati da maltretira moje goste i uništava moju imovinu? – pita Glavaš, dodajući kako bi, da se takva situacija ponovi, vjerojatno postupio jednako. Da nije samo on kriv, kaže, dokazuje i činjenica da je protiv Andrije V. postupak po službenoj dužnosti pokrenulo Državno odvjetništvo. Glavaš kaže kako se ugostiteljstvom bavi godinama, a dok je vodio disko klub u kojem se dogodio i opisani incident, ondje su se znali događati i druge, slične situacije.

-Jednom prilikom osmorica muškaraca su me napala do neprepoznatljivosti. I tada sam se branio jer nikada nisam želio dozvoliti pijanim pojedincima da maltretiraju druge u mojem lokalu ili uništavaju sve oko sebe – kaže Glavaš koji smatra kako mu činjenica što je presuda kojom je osuđen zbog incidenta izašla u javnost u jeku kampanje, neće naštetiti u utrci za gradonačelnika Garešnice. Smatra da su njegov slučaj baš sada u javnosti aktualizirali njegovi politički protivnici, nadajući se kako će mu otežati kampanju.

-No, neće uspjeti. Ljudi u Garešnici me jako dobro poznaju i znaju da svoj posao obavljam već 35 godina bez ijedne mrlje u poslovanju. Znaju da sam borac, srčana osoba, baš kakva treba našem gradu – poručuje Glavaš.

Podsjetimo, Siniša Glavaš posljednje četiri godine bio je član garešničkog Gradskog vijeća i Županijske skupštine, a u ta tijela je ušao kao član BUZ-a, iz kojeg je u međuvremenu istupio. Sve do nedavno bio je jedan od bližih suradnika aktualnom bjelovarsko-bilogorskom županu Damiru Bajsu, no ljubav je pukla nedavno, nakon što ga je Bajs odlučio ne podržati za kandidata za čelo Garešnice. Umjesto toga, istaknuo je vlastitu kandidatkinju, Aidu Sučić, dok Glavaš na izbore kreće uz podršku stranački neopredijeljenih sugrađana.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!