Sve što je u posljednje četiri godine napravljeno u Bjelovaru, želimo preslikati u našem gradu!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – U sklopu izborne kampanje za predstojeće lokalne izbore, Dario Hrebak, gradonačelnik Bjelovara, predsjednik HSLS-a i saborski zastupnik HSLS-s, posjetio je grad Čazmu i družio se s građanima. Hrebak je nositelj liste za županijsku skupštinu ispred svoje stranke HSLS. Hrebak je u Čazmi dao podršku Tihomiru Deželiću, nositelju liste HSLS-a za Gradsko vijeće grada Čazme.

-Na ovim izborima borimo se postati treća snaga u županijskoj skupštini da bi nas budući župan bolje čuo te da sve ono dobro napravljeno u protekle četiri godine u Bjelovaru – realiziramo za sve naše građane i na županijskoj razini. U tome ćemo kvalitetno surađivati s našim nezavisnim partnerima na listi – Fredijem Palijem, načelnikom Velike Pisanice i Josipom Stjepanovićem, načelnikom Dežanovca – rekao je Hrebak.

-U Čazmi je HSLS uvijek dobro prolazio, postoji tradicija glasanja za treće opcije, a kampanju nećemo voditi negativno već ćemo samo isticati konkretne, životno važne projekte koji poboljšavaju život obitelji ovog našeg kraja. Sve ono što je dobro napravljeno u Bjelovaru, od transparentnosti, digitalizacije gradske uprave, smanjenja birokracije, smanjenja poreza i činjenice da je grad Bjelovar pod upravljanjem Darija Hrebaka među 10% najuspješnijih gradova u Hrvatskoj po povlačenju EU sredstava, želimo kroz gradsko vijeće realizirati i u našoj Čazmi – rekao je Tihomir Deželić, HSLS-ov kandidat u Čazmi.

Hrebak je predstavio program liste HSLS-a za županiju.

-Našim poljoprivrednicima ćemo isporučiti hladnjaču u prostoru Bjelovarskog sajma, modernizirati 5 tržnica u 5 gradova županije, uključujući i onu u Čazmi, izgraditi 100 staklenika i pomoći 1000 malih OPG-ova koji bi, osim na tržištu, svoje domaće, svježe i zdrave proizvode isporučivali u sve škole, vrtiće, domove umirovljenika i Bjelovarsku bolnicu – najavio je.

Hrebak je nakon Grada Čazme posjetio Općinu Štefanje, gdje je podršku dao Leu Valentiću, kandidatu HSLS-a u Općini Štefanje. Valentić je mladi poduzetnik, IT-evac, pokretač koji želi doprinijeti razvoju svoje Općine na istim onim načelima na kojima se vodi Grad Bjelovar – digitalizacija, transparentnost, naglasak na kreiranju radnih mjesta više dodane vrijednosti – viših plaća.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!