Uz pomoć medijskih plaćenika pokušava ocrniti protukandidata!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Iz izbornog stožera HDZ-ovog i HSLS-ovog kandidata za župana Marka Marušića očitovali su se o slučaju branitelja Mile Štrka o kojem je danas objavljena priča u lokalnom listu bliskom Damiru Bajsu, o problemima oko stjecanja prava na mirovinu. U članku Štrk proziva i Marušića, inače predstojnika bjelovarskog Područnog ureda HZMO-a. Priopćenje prenosimo u nastavku.

U panici zbog izglednog  gubitka izbora župan na odlasku Damir Bajs danas je dosegnuo dno. Koristeći se tužnom pričom umirovljenog hrvatskog ratnog vojnog invalida uz pomoć svojih medijskih plaćenika perfidno je iskonstruirao optužbe protiv predstojnika Ureda HZMO Bjelovar, HDZ-ovog i HSLS-ovog kandidata za župana Marka Marušića. Iako su problemi ovog čovjeka nastali puno prije nego je Marušić došao na mjesto predstojnika Bjelovarskog Ureda HZMO-a

Treba istaknuti da je župan Damir Bajs na jednom od sučeljavanja ustvrdio kako je ovo najprljavija kampanja do sada, međutim izgleda da najprljaviju kampanju vodi upravo on sam. Naime nakon slučaja braniteljice Sunčice Jelušić, koju je župan odbijao primiti sve dok mu nije zaprijetila suicidom, a sve nakon što joj je dao otkaz na Bjelovarskom sajmu poslije 20 godina rada; iako bi za Sunčicu Jelušić bilo bolje da ju nije nikada ni primio jer je njezin slučaj pokušao riješiti na nezakonit način čime je nju samu doveo do pozicije da postane okrivljenica u slučaju koji se vodi protiv Davorina Posavca i Bjelovarskog Sajma. Njegove optužbe prema drugima sada zvuče neuvjerljivo i krajnje licemjerno.

Što se tiče predmeta branitelja g. Mile Štrka, on je star gotovo 10 godina, i otvoren je puno prije nego je Marko Marušić postao predstojnik bjelovarskog ureda zavoda za mirovinsko osiguranje.

Marušić je postao predstojnik u lipnju 2017.  Tada već tri godine traje upravni spor koji je okončan iste godine u korist Mile Štrka.

Savko razuman i istinoljubiv, osim Bajsa i njegovih trabanata može lako zaključiti da Marko Marušić, kandidat za župana HDZ-a i HSLS-a s tim slučajem nema nikakve veze.

Ali to nas od Bajsa ne čudi. On je već godinama okružen pravomoćno osuđenim nasilnicima i kriminalcima poput Kolića, Helda i Glavaša.

 

(promo)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!