Ovo su naši uvjeti suradnje!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Iz Izbornog stožera SDP-a BBŽ su izvijestili kako su nakon jučerašnje analize prvog kruga izbora rezultati koje je postigla ta stranka ocijenjeni kao relativno dobri.

-U većini gradova i općina SDP je potvrdio rezultate iz 2017., kao i broj vijećnika, dok je u Čazmi ostvario najbolji izborni rezultat u posljednjih 20 godina. U nekim općinama ušao je u sastav vijeća nakon dugo vremena. Nakon analize raspravljalo se o načinu nastavka rada i formiranju općinskih i gradskih vijeća te županijske skupštine – stoji u službenom priopćenju SDP-a. U stranci otkrivaju i kako je posebna tema jučerašnjeg sastanka bio drugi krug izbora za župana BBŽ.

-Nakon kvalitetne rasprave u kojoj su sudjelovali i budući vijećnici županijske skupštine jednoglasno je zaključeno da SDP mora nastaviti s politikom i ciljevima koju su i proklamirani tijekom cijelih izbora te je donesena odluka da SDP bude otvoren za suradnju sa svim političkim opcijama koje su spremne prihvatiti izborne projekte SDP-a. Prihvaćanje i realizacija projekata „Javna ustanova Poljoprivredna zadruga“ i „Dom za starije u svakom gradu županije“ temelj su suradnje na kojem SDP želi graditi odnose sa svim političkim akterima – poručili su iz SDP-a te otvoreno pozvali sve političke aktere, ukoliko žele suradnju s ciljem boljitka za sve žitelje BBŽ-a, da im se obrate.

-Razvitak BBŽ je prioritet, bez obzira na stranačke politike i razlike – jednoglasan je zaključak sjednice Izbornog stožera SDP BBŽ-a.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!