Prijatelji Mario i Luka izgorjeli u požaru vikendice u Puričanima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Tijekom noći sa subotu na nedjelju izbio je požar u vikendici u Puričanima nedaleko od Bjelovara u kojem su smrtno stradale dvije osobe, izvijestila je PU bjelovarsko-bilogorska županija.

Kako javljaju mediji na temelju pisanja društvenih mreža, riječ je o dvojici 25-godišnjaka iz Bjelovara, prijateljima Mariju Priuli i Luki Mijiću.

“Bili su kao braća, moćni i snažni. Zlo nikad ne spava, a život nije pravedan. Dečki počivajte u miru…”, jedna je od poruka uz izraze sućuti njihovim obiteljima.

Očevidom požara rukovodila je zamjenica ŽDO-a u Bjelovaru Larisa Kerekeš, uz stručnu pomoć vještaka Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić”.

Očevidom je utvrđeno da je isključen tehnički uzrok nastanka ovog požara dok će se daljnjim vještačenjem utvrditi centar i uzrok izbijanja vatre.

Očevici svjedoče kako je društvo kobne subote peklo odojak i da je vjerojatno ostalo žara u kaminu koji se nekontrolirano razbuktao u požar. Je li doista bilo tako ili je nešto drugo pošlo po zlu vjerojatno nikad nećemo doznati.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, u utorak će se obaviti obdukcija nad tijelima stradalih osoba kao i njihova identifikacija, te se poduzimaju i ostale potrebne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!