Bajsa u Bjelovaru izdao prvi partner iz HSS-a

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Uoči sutrašnje konstituirajuće sjednice bjelovarskog Gradskog vijeća, iz stranke Damir Bajs Nezavisna lista oglasili su se priopćenjem u kojem navode kako su ostali bez jednog partnera.

Na prethodnim lokalnim izborima koalicijska lista predvođena Damir Bajs Nezavisnom listom  (DBNL),  bila je druga lista po dobivenim glasovima te temeljem tog rezultata izabrana su 4 vijećnika u gradsko vijeće grada Bjelovara. Na sastanku vijećnika izabranih sa te liste, predsjednik Hrvatske seljačke stranke (HSS) grada Bjelovara, te  izabrani vijećnik Borislav Kozić, izvijestio je da je postignut koalicijski dogovor između  Hrvatsko socijalno-liberalne stranke (HSLS-a) i Hrvatske seljačke stranke (HSS-a) oko podrške u gradskom vijeću oko formiranja većine, te je time Hrvatska seljačka stranka postala dio većine u Gradskom vijeću grada Bjelovara, a Borislav Kozić glasati kao dio većine – navodi se u priopćenju.

Ostali vijećnici izabrani s te liste će ostati oporba te na taj način djelovati u Gradskom vijeću grada Bjelovara, navode iz DBNL-a.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!