Osuđen poduzetnik koji je palicom prebio poznatog bjelovarskog nogometnog trenera

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Igor K. koji je poznatog bjelovarskog nogometnog trenera napao i teško ozlijedio s bejzbolskom palicom osuđen je na jedinstvenu kaznu od 10 mjeseci uvjetno.

Taj ružan incident dogodio se još u siječnju 2017. godine kada je osuđeni Igor K, kako je naveo, na benzinskoj postaji vidio automobil od svoje supruge koji je otvorio i uvidio polugolog trenera i svoju suprugu.

Prema riječima nekadašnjeg trenera NK Bjelovar, osuđeni ga je počeo tući bejzbolskom palicom dok je sjedio na suvozačevom sjedalu, udario ga je nekoliko puta puta po desnoj ruci dok je s lijevom pokušavao zaštiti glavu.

-Osjetio sam jaku bol, viknuo (ženi okrivljenika) da izađe van, da može preko vozačeve strane izaći iz vozila i izbjeći daljnje udarce bejzbolskom palicom. Prilikom izvlačenja preko vozačeva sjedala optuženi mi je zadao još dva do tri udarca po koljenu desne noge – rekao je nekadašnji trener NK Bjelovara koji je zadobio teške tjelesne ozljede u vidu prijeloma kažiprsta i srednjaka lijeve šake. Pored toga oštećeni je zadobio i tjelesne ozljede u vidu krvnog podljeva desnog lakta i koljena s višestrukom oguljotinama.

Osuđeni Igor K. je kaznenim nalogom prvotno proglašen krivim te je osuđen na devet mjeseci uvjetnog zatvora, no žalio se nakon čega je kazneni nalog ukinut. Nakon tog suđenja koje je završeno u listopadu 2020. godine Igor K. je proglašen krivim, a osuđen je na jedinstvenu kaznu od 10 mjeseci uvjetno. Zatim se žalio i na tu presudu, no Županijski sud u Slavonskom Brodu njegovu je žalbu odbio i potvrdio prvostupanjsku presudu Općinskog suda.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!