Hrvatski olimpijci rehabilitaciju i pripreme provodit će u Daruvarskim toplicama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Danas je potpisan ugovor o partnerstvu između Hrvatskog olimpijskog odbora i Daruvarskih toplica, specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju. Ugovor se odnosi na područje prevencije i rehabilitacije hrvatskih sportaša i olimpijaca, s ciljem što kvalitetnijih priprema za nastupe na svim oblicima sportskih manifestacija i natjecanja.

-Ovo je veliki dan za Daruvarske toplice, Bjelovarsko-bilogorsku županiju i grad Daruvar. Ovim činom postajemo dio olimpijske obitelji. Ono što je ključno da mi postajemo centar za rehabilitaciju svih sportaša, a Hrvatski olimpijski odbor prepoznao je našu kvalitetu. Na početku mandata rekao sam da je cilj da Daruvarske toplice postanu centar izvrsnosti, da budemo najbolji i najjači i ovo je početak jedne divne sportske priče – rekao je ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković.

Glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora mr. sc. Siniša Krajač također nije krio oduševljenje novom suradnjom.

-Daruvarske toplice su odavno prepoznate od strane sportaša kao vrhunski centar rehabilitacije i priprema. Ta usluga prema sportašima, posebice olimpijcima je danas dokazana potpisivanjem ovog ugovora. Ovdje se sportaši vraćaju i zbog dobrog domaćinstva samih toplica i grada Daruvara. Ovo su prve toplice koje potpisuju ovakav sporazum. Na to svi možemo biti ponosni – kazao je Krajač.

Župan Marko Marušić naglasio je da je ovo veliki dan i događaj za Daruvarske toplice, Bjelovarsko-bilogorsku županiju i grad Daruvar.

-Spominjanje olimpijske obitelji i postati član iste je nešto stvarno veliko. Ovo daje dodatnu težinu Daruvarskim toplicama i otvara velike mogućnosti ne samo sportašima unutar granica Hrvatske nego i izvan nje. Zadatak svih nas i BBŽ-a kao vlasnika Daruvarskih toplica je raditi još više na poboljšanju kvalitete smještaja i svih popratnih sadržaja – istaknuo je župan Marušić


PODIJELI S PRIJATELJIMA!