[FOTO] Vječni ‘kum’ festivala otvorio BOK. Najveći pljesak pokojnom Tihomiru Vondri

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Večeras je u Domu kulture otvoren BOK festival.  Sudeći po programu, radi se o jednom od najboljih festivala do sada, a otvorio ga je popularni glumac i vječni kum festivala Vedran Mlikota.

-Voljeni moji Bjelovarčani, kako sve velike institucije imaju svoje izaslanike, tako sam ja danas izaslanik direktora Gorana Navojeca koji se nažalost doma odmara jednom vrlo kvalitetnom upalom pluća, no bit će dobro i puno vas pozdravlja. Ovdje u vašem gradu sam proveo toliko lijepih dana i još ljepših noći da se stvarno osjećam kao doma – kazao je Mlikota i nastavio.

-Ovaj festival spada u događanja na koja glumci i umjetnici vrlo rado dolaze. Već smo 20 godina ovdje i od srca čestitam svima koji su pomogli da ta plovidba i ta ljepota traje – kazao je Mlikota.

Gradonačelnik Dario Hrebak također je poželio svima dobrodošlicu na BOK festu.

-Konačno nakon dvije godine možemo uživati u ovako ispunjenom Domu kulture i konačno na velika vrata vraćamo kazalište u naš grad. Uživat ćemo u 12 predstava koje je pripremio naš ravnatelj Goran Navojec sa svojim timom, ja im se ovim putem zahvaljujem. Mislim da su to do sada najbolje predstave koje smo doveli, dolaze nam kazališta iz Zagreba, Beograda, Sarajeva, Varaždina, Osijeka i mislim da ćemo svi uživati u predstavama. Za kraj imam jednu potrebu da vas zamolim da jednim velikim pljeskom pozdravimo nekoga tko je uz Gorana Navojeca 20 godina stvarao BOK fest, a to je pokojni Tihomir Vondra – kazao je gradonačelnik Hrebak nakon čega se dvoranom prolomio veliki pljesak publike. Zatim je uslijedila predstava HNK-a Varaždin ‘Matiaš, Grabanciaš, Diak’.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!