[FOTO] Luda atmosfera na BOK rukometnom turniru koji je okupio poznate glumce, sportaše, političare…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Dubravko Šimenc, Vlado Šola, Enis Bešlagić, Gordan Jandroković, Hrvoje Horvat, Vedran Mlikota, samo su neka od poznatih imena koja su nastupila na današnjem BOK rukometnom turniru u Dvorani europskih prvaka.

Turnir je održan i u čast 50 godina od osvajanja naslova prvaka Europe bjelovarskog Partizana, a posebno lijepo je bilo vidjeti na terenu tri generacije obitelji Horvat. Naime, za ekipu rukometaša su nastupili Hrvoje Horvat Cveba, europski i olimpijski pobjednik, zatim njegov sin Hrvoje Horvat koji je trenutno izbornik hrvatske rukometne reprezentacije te i sedmogodišnji sin Hrvoja Horvata. Za navedenu ekipu branio je svjetski prvak i olimpijski pobjednik Vlado Šola.

Ekipu političara predvodio je predsjednik Sabora Gordan Jandroković, a u momčadi su još bili gradonačelnik Hrebak, župan Marušić, načelnici Prišćan i Pali te brojni drugi.

Ekipu glumaca je predvodio Goran Navojec, a svakako treba istaknuti i mlade bjelovarske rukometašice koje su odigrale odlične utakmice.

Voditelji programa i pravi show manovi su bili Kristijan Ugrina i Enis Bešlagić.

-50 godina otkada je Bjelovar postao prvak Europe, 19 godina BOK-a, krasna atmosfera, mi političari smo pokazali svoje nevještine u rukometu i sada ćemo se svi lijepo podružiti. Bjelovar je ovih dana prijestolnica kulture u Hrvatskoj – kazao je gradonačelnik Hrebak.

Hrvoje Horvat, prvak Europe s bjelovarskim Partizanom nastupio je danas sa svojim sinom i unukom.

-50 godina je velika obljetnica. Bili smo prvi klub u bivšoj državi koji je osvojio Europsko prvenstvo. Drago mi je da smo danas uživali na BOK rukometnom turniru, a posebno sam ponosan na svog unuka koji ima sedam godina i danas je zabio gol – kazao je Horvat.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!