Dario Obran: Idemo u Europu, nadam se da će nam i neki gospodarstvenici htjeti pomoći

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – ŽRK Bjelovar ostvario je povijesni uspjeh igrajući proteklog vikenda finale Hrvatskog kupa, a uz to igračice Bjelovara osvojile su treće mjesto u prvenstvu koje ih i ove godine vodi u Europu.

Zbog navedenih uspjeha jučer je gradonačelnik Bjelovara primio ŽRK Bjelovar o čemu smo pisali, a a evo što kaže i trener bjelovarskih rukometašica Dario Obran.

-Da ne pričamo samo o proteklom vikendu i finalu, ja bi podsjetio kakav smo start imali od početka sezone. Bilo je komentara po gradu, ah nije to više to. Pomirite se s tim da više nema ondašnjih generacija i pomirite se sa nekakvim prosjekom. Ali igračice i mi treneri nismo to htjeli prihvatiti i znali smo da nije to tako – kazao je Obran i nastavio.

-Trenirali smo, radili, mučili se i polako počeli skupljati bodove i dobivati utakmice koje nitko nije očekivao da ćemo dobiti i eto na kraju ispisali smo povijesni rezultat našeg kluba. Da nas je na početku sezone netko pitao želimo li ovakav kraj sezone obje ručke bi prihvatili, a malo tko je vjerovao u nas. Zato se zahvaljujem svojim curama, one su te koje treniraju, trpe nas trenere i odradile su najveći dio posla. Zahvalio bi se i svojim dečkima Milanu, Trajku i Tomi. Zahvaljujem se i predsjedniku Dariju kao i Milanu Matekoviću. – rekao je Obran i dodatno istaknuo.

-Moram biti iskren i reći da bez gradske pomoći ne bi bili tu gdje jesmo. Problem smo detektirali i ja se toplo nadam i pozivam gospodarstvenike da dođu, da su im vrata našeg kluba otvorena i da slobodno mogu dio svoje dobiti uložiti u ovaj prekrasan sport – zaključio je Obran


PODIJELI S PRIJATELJIMA!