[FOTO] Pobjedom zaključena najuspješnija sezona u povijesti ŽRK Bjelovar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarske rukometašice danas su u Dvorani europskih prvaka pobijedile rukometašice Trogira 34-26 te su osvojile treće mjesto u prvenstvu, odmah iz Lokomotive i Podravke. Kada se uzme u obzir da je ŽRK Bjelovar nedavno igrao finale Hrvatskog kupa, jasno se zaključuje da se radi o najboljoj sezoni do sada.
Medalje i pehar za treće mjesto igračicama, trenerima i stručnom stožeru podijelio je zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić.

Trener Dario Obran nije krio zadovoljstvo fenomenalnom sezonom, ali je također istaknuo da se nada da ovo nije ‘posljednja večera’, jasno aludirajući na probleme s pronalaskom sponzora.

-Rezultatski sezona iznad očekivanja, nikada nismo igrali finale kupa, a treće mjesto smo ponovili. Cure i mi treneri smo svoje odradili. Sad je vrijeme da se poslože neke druge stvari i nadam se da ovo ne bude posljednja večera. Što se tiče utakmice, Trogir ima mladu ekipu, cure njihove baš grizu, ali kvaliteta je na našoj strani i rutinirano smo odigrali – kazao je Obran.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!