Nogometaši Bjelovara neriješeno s Međimurcima, u subotu pravi test ‘na Brdu’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Utakmicu s Međimurjem iskoristili smo kako bismo još jednom provjerili mogućnosti nekih naših igrača. Unatoč lošem izdanju na početku, bila je to dobra utakmica u kojoj je Međimurje bio bolje u prvom, a mi u drugom poluvremenu. Pomalo nas brine neefikasnost i sve govori kako moramo potražiti pojačanje za špicu napada, rekao je nakon pretposljednje pripremne utakmice trener NK Bjelovara Luka Bilobrk.

Rezultat 1:1 nije tako loš, ali se vidi da ima dosta prostora za napredak. Igrali su: Iličević, Šantalab, Delibegović, Mario Nikolić, Jurčević, Šantić, J. Pranjić, Jurić, Zuniga, Glavina, Motika, kasnije Djordjević, Marin Nikolić, Ljevar, Serdarušić, Coha, Petrović, Marić, Fernandes, Kočiš i Lalić.

Kolumbijski napadač Zuniga nije se najbolje snašao u ulozi špice dok je Fernandes ostavio bolji dojam.

Bjelovarski nogometaši u subotu igraju finale kupa s Mladosti iz Ždralova, a jučer su doznali i ime protivnika u 1. kolu lige – bit će to zagrebačko Trnje.

Mlada Bilobrkova momčad nema puno vremena za popravke, ali pravi testovi tek slijede. Trener kaže da je snaga svih momčadi velika nepoznanica i da će se vrijednost mladića znati tek nakon pet-šest kola.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!