NK Bjelovar je hit! Trener Bilobrk ističe da igrači izgaraju na treninzima i rade maksimalno

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

NK Bjelovar odlično je krenuo u sezonu i nakon sedam kola igrači trenera Bilobrka nalaze se na drugom mjestu sa 16 bodova. 

-Nismo mi opterećeni rezultatom, bitno nam je da dobro i lijepo igramo, ali svakako je odlično što smo u vrhu tablice. Tko kaže da dobro igra, a nema rezultat taj laže. Do rezultata se dolazi dobrom igrom. Sve je to posljedica naših treninga na kojima se kvalitetno radi, dečki izgaraju na treninzima, rade maksimalno i to se osjeti i vidi – kaže trener Luka Bilobrk. 

-Nama je bitno da i stvaramo igrače. Kod nas su došli mladi igrači koji su brzi, moderni i željni dokazivanja. Nadam se da ćemo od njih stvoriti prvoligaške igrače, a možda i još više od toga pa će klub imati koristi od svega toga. Inače, želim naglasiti da ne želim euforiju sada oko ekipe, ali istina je da trenutno igramo dobro i na napredujemo – kaže Bilobrk. 

Sljedećeg kola (subota, 8.listopada) NK Bjelovar dočekuje Zrinski Jurjevac koji se nalazi na četvrtom mjestu s 11 bodova. 

-To je jaka momčad. Mislim da imaju najplaćenije igrače u ligi. Imaju i jednog Milića koji je igrao u Hajduku i prvoj ruskoj ligi. Kako svakog protivnika pogledam prije nego igramo s njima tako sam pogledao i njihovu utakmicu. Fizički su snažni, imaju odličnu skok igru i mislim da je ovo najozbiljniji protivnik koji nam do sada dolazi – kazao je Bilobrk. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!