Problemi: Evo zašto je Bilogorska košara bila zatvorena nekoliko dana

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bilogorska košara koja je otvorena prije dvije godine u samom centru grada u posljednje vrijeme ima problema s poslovanjem zbog čega je nekoliko dana bila i zatvorena. 

-Da, imali smo određenih problema. Ali kako kažem, ako je netko bolestan ne znači da se ne može izliječiti. Tako i naša Bilogorska košara. Imali smo problema s nedostatkom robe, a tako i sa samom prodajom – kazao nam je Nenad Horvat, predsjednik Skupštine Zadruge Bilogorska košara i nastavlja. 

-Svi smo sjeli, otvoreno razgovarali i rekli da ne možemo dopustiti da tako nešto propadne i da svi moramo više ‘potegnuti’. Zatvoriti Bilogorsku košaru bila bi sramota. Stoga smo krenuli opet puniti trgovinu, došla nam je nova trgovkinja koja će raditi, ali će sada imati što prodavati jer Bilogorska košara više neće biti poluprazna. Smatram da će sada stvari bolje funkcionirati i moram istaknuti da imamo veliku potporu Grada Bjelovara – kazao je Horvat i dodao. 

-Krenut ćemo i u obilazak vrtića, škola gdje ćemo djecu prezentirati važnost zdravih, domaćih namirnica – kazao je. 

Podsjetimo,  Bilogorska košara otvorena je prije dvije godine, a Grad Bjelovar je u uređenje prostora uložio više od 200 tisuća kuna te se obvezao plaćati režijske troškove. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!