Otvoreno klizalište u Bjelovaru: evo cijene ulaznica i rasporeda klizanja!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Bjelovaru je, iako pod kišnim uvjetima, otvorena još jedna sezona klizanja. Bjelovarsko klizalište ispred gradske uprave tako je prvo primilo bjelovarske hokejaše, a zatim i sve ostale, poglavito najmlađe Bjelovarčane. Gradonačelnik Dario Hrebak istaknuo je kako su unatoč inflaciji, zadržali iste cijene kao i prethodnih godina.

– Klizalište je istih gabarita kao i prošlih godina, mislim da će djeca uživati na zimskim praznicima, a otvoreno je sve do 8. siječnja. Vjerujem da će i Advent biti dobar kao i prošle godine. Inflacija nas nije zaobišla ali neće ju osjetiti naši građani, sve cijene su ostale iste, a sav sadržaj smo posložili u tom okviru – kazao je gradonačelnik prije otvorenja klizališta.

– Komunalac i ove sezone upravlja klizalištem. Radno vrijeme, od ponedjeljka do četvrtka je od 11 do 21 sat, petkom od 11 do 24, subotom od 09 do 24, nedjeljom od 9 do 22 sata. U prijepodnevnim satima će biti organizirana škola klizanja za najmlađe koju financira grad Bjelovar. Cijena ulaznica je za djecu do 7 godina 10 kuna, za djecu iznad sedam i odrasle je 15 kuna. Najam klizaljki je 10 kuna sat, najam pomagala pri klizanju isto 10 kuna sat. Grupna ulaznica je za maksimalno 10 osoba i iznosi sto kuna. Motiv istih cijena je što na klizalištu pretežno kližu djeca, pa njima i roditeljima nismo htjeli stvarati dodatni trošak – rekao je Josip Heged iz Komunalca i dodao kako se nada će pokriti sve troškove, kako su uspjeli i prošlih godina.

Ivana Jurković Piščević, predsjednica uprave Komunalca pozvala je sve da se opuste i zabave na bjelovarskom adventu i uživaju u klizalištu, a ako nemaju želju klizati, mogu uživati u svim ostalim sadržajima.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!