Bjelovarčani Cikoja i Horvat u Poreču pripremaju juniorsku i seniorsku repku za velike stvari…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarčani Hrvoje Cikoja i Hrvoje Horvat nalaze se na pripremama rukometnih reprezentacija u Poreču. Cikoja je pomoćnik izbornika juniorske reprezentacije Hrvatske, dok je Horvat izbornik seniorske repke. Obje reprezentacije su zajedno imale kamp u Poreču te su zajedno trenirale, no sutra juniorska reprezentacija odlazi u Italiju na kvalifikacijski turnir za Svjetsko prvenstvo koje će biti održano u Njemačkoj. 

-Puno igrača nam je umorno od jake sezone, ali dobro smo se pripremili. Mojim juniorskim reprezentativcima je puno značilo što su mogli vidjeti seniore na licu mjesta kako rade. Mi sutra idemo na kvalifikacijski turnir za Svjetsko prvenstvo. U skupini smo s Italijom, Izraelom i Crnom Gorom, a prvu tekmu igramo u petak s Izraelom – kazao nam je Hrvoje Cikoja, pomoćnik izbornika juniorske reprezentacije te je kratko dodao da seniori kvalitetno odrađuju pripreme i da je atmosfera odlična. 

Inače, Svjetsko prvenstvo za seniore počinje u srijedu 11. siječnja, a izabranici Hrvoja Horvata su u skupini s Egiptom, SAD-om i Marokom. 

Na fotografiji su ( s lijeva na desno) Horvat, Cikoja, Lulić (juniorski reprezentativac), Vuleta (juniorski reprezentativac), Šebetić (seniorski reprezentativac) i Pavelić (trener golmana u seniorskoj reprezentaciji)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!