Bjelovarčanin Igor Tejić postao član stručnog stožera hrvatske futsal reprezentacije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarčanin Igor Tejić (40) odnedavno je postao član stručnog stožera hrvatske futsal reprezentacije. Tejić je diplomirani kineziolog i postao je član stručnog stožera kao trener vratara što je još jedna potvrda o kakvom se stručnjaku radi.

-Velika čast i predivno iskustvo je biti u stručnom stožeru hrvatske futsal reprezentacije. Atmosfera je odlična, suradnja sa vratarima i izbornikom je vrhunska i stvarno sam se ugodno osjećao i naravno, želim svoje znanje i iskustvo prenijeti na naše vratare. Nažalost, posljednju kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo protiv Francuske smo gusto izgubili, ali idemo dalje  – kaže nam Tejić.

-Imam puno iskustva kao trener vratara i u velikom i u malom nogometu. U malom nogometu sam bio trener vratara u Nacionalu i osvojili smo naslov prvaka Hrvatske, osvojili smo kup i bili smo među 16 u Ligi prvaka. To su i jedne od referenci zbog čega sam i dobio poziv u stožer, A inače, u velikom nogometu sam bio trener vratara u školi nogometa u Lokomotivi, Hrvatskom Dragovoljcu i drugim klubovima, a prije dvije godine sam se vratio u Bjelovar gdje sam trener vratara pionira, kadeta, a vodim i juniorsku momčad i za sada smo prvi na ljestvici – priča nam Tejić. 

Inače, Tejić je nogometnu karijeru kao dječak počeo u NK Bjelovar gdje je se vrlo brzo istaknuo kao iznimno talentirani vratar. To su tada prepoznali i skauti Slaven Belupa te je kao vrlo mlad prešao u prvoligaša iz Koprivnice. No, Teić je naglo završio karijeru te se posvetio fakultetu i završio je Kineziološki fakultet – smjer nogomet. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!