[FOTO] HDZ Bjelovarsko-bilogorske županije obilježio 34. godišnjicu osnutka

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U svečanoj atmosferi Doma kulture obilježena je 34. godišnjica osnutka HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije, prve organizacije osnovane nakon središnjice u Zagrebu. Uz prigodne riječi dobrodošlice domaćina, saborskog zastupnika i predsjednika županijske stranačke organizacije Mire Totgergelija te bjelovarsko-bilogorskog župana i predsjednika bjelovarskog HDZ-a Marka Marušića, okupljenima su se obratili i potpredsjednik stranke Tomo Medved, član predsjedništva Gordan Jandroković, predsjednik županijske zajednice utemeljitelja Slavko Prišćan i predsjednik stranke Andrej Plenković.

Uz prisjećanje na prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana, skupu cijenu koja je Hrvatska platila da bi izborila svoju neovisnost, a potom i veličanstvenu pobjedu nad srpskim agresorom i oslobođenje okupiranog teritorija, ali i uspjehe poput ulaska u NATO, Europsku uniju, šengensku zonu i uvođenje eura, govornici su istaknuli važnost suradnje nacionalne i regionalne, odnosno lokalne vlasti te ulaganja u Bjelovarsko-bilogorsku županiju u kojoj se HDZ nakon dugo vremena ponovno vratio na vlast.

Podrška izgradnji brze ceste, ulaganja u bjelovarsku bolnicu, Veteranski centar u Daruvaru i niz drugih projekata pokazuju našu privrženost razvoju Bjelovarsko-bilogorske županije, poručio je Andrej Plenković.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!