
Bakina juha, janjeća koljenica, puretina punjena kestenom, buncek… sve to (i mnogo više) vas čeka u našim restoranima, znamo i cijene
Puretina punjena kestenom, pita od oraha i čokolade, sočni buncek i domaće kobasice, janjetina ispod peke, lepinje s češnjakom, rolice od svinjetine, bakina juha, janjeća koljenica, teleća jetrica i junetina u umaku od šljiva samo su dio jela koja vas očekuju na jelovnicima domaćih ugostitelja ovoga studenoga.
Naime, od 14. do 30. studenoga održavaju se Nacionalni dani okusa hrvatske tradicije – Okusi bjelovarsko-bilogorskog kraja, manifestacija koja okuplja 11 ugostiteljskih objekata s područja županije, nositelja oznake Okusi bjelovarsko-bilogorskog kraja.
Cijene menija kreću se od 19 do 31 eura, a na svakom stolu očekuje vas prava simfonija domaćih mirisa i okusa, spremljena prema receptima naših baka.
Sudionici manifestacije su: Greenberg Restoran, Kavana Ana Čazma, Restoran-pizzeria Bjelovar, Hotel Garić, Kod bake, Seljačko domaćinstvo Mihoci, Izletište “Vrata Bilogore”, Seoski turizam Na Malenom brijegu, Kavana Queen, Restoran Taverna, Restoran Terasa i Vinarija Coner.
















