Tko će na čelu konsolidiranog HSS-a spremiti stranku za izbore

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

 

Gradska organizacija Hrvatske seljače stranke Bjelovar, kako su naveli u priopćenju, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, na izbornoj su skupštini izabrali  novo vodstvo. Predsjednik je postao Borislav Kozić, a potpredsjednici Tomislav Matić i Dominka Pretula. Tajnik je Stevo Hadžanija.

Time je konsolidirana ova Gradska organizacija koja se sada intenzivno priprema za nadolazeće lokalne izbore, a svi najavljeni prelasci u tzv. Demokratski HSS iz Gradske organizacije Bjelovar su završili samo sa ispisom iz HSS-a Valne Bastijančić Erjavac i Jasne Kovačević te je zbog svoje vlastoručno potpisane izjave da je osnivač tzv. Demokratskog HSS-a sukladno članku 12. Statuta HSS-a brisan iz članstva bez vođenja postupka Ivan Beljan.

Dodaju da će i „ovaj zadnji pokušaj razbijanja HSS-a, proći neuspješno kao i svi takvi pokušaji do sada. Jedna i jedinstvena Hrvatska seljačka stranka osnivača Stjepana i Antuna Radića, osnovana 1904. godine, sada je konsolidirana i na području Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije, te se sada možemo posvetiti pripremama za nadolazeće lokalne izbore“, zaključuje u priopćenju Dalibor Jurina, poseban koordinator za BBŽ. (ur)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!