Bjelovarčane će na Praznik rada probuditi motori

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarčane će sutra na Međunarodni praznik rada ponovno probuditi grmljavina motora jer se tradicionalna moto budnica održava, ali po posebnim epidemiološkim mjerama. To znači da će odrađena biti samo vožnja gradskim ulicama.

-Neće biti okupljanja puno prije samog kretanja, samo pet do deset minuta prije pet sati. Tada će se formirati kolona – kaže predsjednik Moto kluba Bjelovar Alen Krce.

Isto tako, nakon vožnje i buđenja stanara ulica kroz koje će prolaziti, motoristi će se razići. Druženja nema. Ipak, za razliku od prošle godine kada je budilo tek nekoliko bajkera entuzijasta, ove godine se Moto budnica održava organizirano. Razlog je jednostavan.

-Ove godine smo dobili suglasnost od Stožera civilne zaštite,a prošle godine nismo dobili suglasnost tako da nismo bili ni u mogućnosti organizirati kao Moto klub – tumači Krce.

Koliko će se motorista sutra okupiti teško je reći.

-To se nikada ne može točno odrediti jer ovisi o vremenskim uvjetima, ali nas svake godine odaziv iznenadi jer dolazi sve više i više motorista – ističe Krce.

Za očekivati je tako da će se i sutra malo prije pet sati kod Dvorane europskih prvaka okupiti velik broj onih željnih bjelovarske moto tradicije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!