Mladić zapalio djevojci automobil pa prijetio njoj i njezinim prijateljima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U utorak 10. kolovoza oko 03.30 sati u Bjelovaru u Ulici Svetozara Borojevića, 28-godišnjak je zapalio PVC oblogu iznad gume na osobnom automobilu riječkih registracijskih oznaka vlasništvo jedne pravne osobe, a koji je na korištenju kod 35-godišnjakinje, koja je primijetila gorenje te je sa svojim prijateljima ugasila požar, javlja bjelovarska policija.
Prilikom gorenja došlo je do topljenja PVC obloga stražnjeg odbojnika, stražnjeg spojlera, stražnjeg svjetla te oštećenja boje i laka kao i stražnje gume, a nastala materijalna šteta se procjenjuje na 30 tisuća kuna.
Ubrzo nakon toga 35-godišnjakinja je zaprimila telefonski poziv od 28-godišnjaka u kojem je izrekao prijetnju njoj i njezinim prijateljima. Na mjestu događaja, policijski službenici su na vozilu obavili očevid kojim je utvrđeno da je uzrok požara ljudska radnja i otvoreni plamen.
Mladić je zbog počinjena navedenih kaznenih djela uhićen te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava nadležnom općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

foto ilustracija


PODIJELI S PRIJATELJIMA!