Bravo! Bjelovarske mažoretkinje osigurale nastup na Europskom prvenstvu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarske mažoretkinje u kategoriji kadeti ( od 9.do 13.g.) u konkurenciji od 15 timova, na državnom prvenstvu osvojile su 3.mjesto i brončane medalje i izborile mjesto i put za Europsko prvenstvo koje će se održati ove godine u Zadru.

Sjajan uspjeh sa trenericom Adrijanom Župljanin ostvarile su:predvodnica Nea Vučemilo, Lucija Špeh, Mia Gaist, Klara Lovrić, Lara Pleskalt, Sara Pleskalt, Eva Fran, Lara Kuzminović, Petra Bilobrk, Mia Kovačević, Tija Mrzlečki, Mirta Halužan, Magdalena Krklec, Petra Smok, Tea Černelić, Lea Hegedić i Leoni Lukinović.
Bjelovarske mažoretkinje u kategoriji seniorki osvojile su 10.mjesto i to: predvodnica Iva Hajtić, Paula Gerić,Lucija Perković, Ana Perković, Katja Hajtić, Dora Koljić, Larisa Gašparić, Petra Herčeki, Ema Herčeki, Klara Aušperger, Lea Romek.

U kategoriji ,,duo,, Mija Kovačević-Lara Kuzminović osvojile su 4.mjesto.

Na državnom prvenstvu sudjelovalo je 41 formacija i 34 neformacija a isto je otvorio i učesnike pozdravio gradonačelnik Miljenko Vučković uz predsjednika Saveza Alena Ščurica.

Uz predsjednika mažoretkinja Dragutina Hubak, radost na značajnom uspjehu dijele i svi roditelji, koji zahvaljuju svima koji su dali podršku razvoju mažoret plesa u našem gradu, posebno zahvaljuju na podršci Gradu Bjelovar, ravnateljima i ravnateljicama u vrtićima i školama kao i svim drugima koji su na svoj način dali doprinos ove prekrasne aktivnosti za djecu u našemu gradu.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!