Može se! S malom mašinom i velikim entuzijazmom pokrenula biznis koji je postao hit

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kada postoji volja postoji i način. Stara je poslovica koju je potvrdila Bjelovarčanka Antonija Cingel Adamec. Naime, u vrijeme pandemije kada je cijeli svijet ostao ‘zaključan’ i svi su se bojali ekonomskih udara, mlada majka trojice sinova odlučila je zasukati rukave i pokrenuti vlastiti biznis iz svoga doma. 

Naime, Antoniju je oduvijek krasila kreativnost stoga je odlučila otvoriti obrt za proizvodnju tekstilnih proizvoda kojeg je nazvala ‘Tonka’. 

-Imala sam tu sreću da sam odrastala u kreativnom okruženju. Moja mama je bila vrhunska krojačica i zaista je imala puno ideja koja je često prenosila na mene. Danas, kada nje nažalost više nema, ostala je njezina šivaća mašina koja mi je neizmjerno draga uspomena. Nisam htjela da stoji u kutu podruma već sam željela nastaviti majčinim stopama, a i željela sam ‘razigrati’ tu svoju kreativnost i maštu. Iako vrijeme pandemije nije bilo pogodno za otvaranje obrta, ustrajala sam i pokazala da ima mjesta na tržištu za tako nešto – priča nam Antonija koju smo pitali što se sve može pronaći u ponudi. 

Bogata ponuda

-Pa puno toga. Svu svoju kreativnost i maštu sam pretvorila u prekrasne proizvode koje radim sama s puno ljubavi i pažnje, ali moram priznati da bi ponekad pomažu i moji malci. Proizvodi koje radim namijenjeni su svima, od malih najslađih članova obitelji do starijih. Moja proizvodnja bazira se na vrećama za sjedenje koje su napravljene od čvrstih i kvalitetnih dekora tkanina dostupnih u puno boja i zanimljivih uzoraka. Osim vreća za sjedenje, šivam i udobne, nepropusne krevete za kućne ljubimce, razne jastuke kao i taburee za pod. Zatim podloge za dječja kolica, velike i male torbice, personalizirane pokrivače za krevete i još puno toga – rekla nam je Antonija i dodaje da većina proizvoda završi u Hrvatskoj, ali da su joj se javljali i naručivali proizvode klijenti iz Njemačke i Švicarske. 

-Najsretnija sam kada dobijem fotografije svojih klijenata koji uživaju u proizvodima čiji sam svaki centimetar ušila, ne samo tkaninu i konac već i ljubav i pažnju – kaže nam mlada i uspješna poduzetnica Antonija. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!