Vatrogasni zapovjednik opovrgava insinuacije: Tijekom jučerašnje intervencije nije ozlijeđen nijedan vatrogasac

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Iako su po društvenim mrežama krenula nagađanja kako je u jučerašnjem požaru u prostoru nekadašnje Bjelovarske industrije mesa ozlijeđen vatrogasac, doznajemo kako ovo nisu točne informacije.
Kako pojašnjava Davor Đalog, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Bjelovar, uslijed zadimljavanja i gorenja više vrsta materijala tijekom jučerašnje intervencije, došlo je do manjih prskanja prilikom čega je jedan vatrogasac zadobio ogrebotinu.
– Iz mjera predostrožnosti, kolega je jučer bio na liječničkom pregledu tijekom kojeg je utvrđeno da nije ozlijeđen, a on danas normalno radi. Naime, mi uvijek iznimnu pažnju posvećujemo sigurnosti svih vatrogasaca zahvaljujući čemu posljednjih deset godina nismo imali težih ozljeda – naglasio je Đalog.
Podsjetimo, jučer je došlo do požara u industrijskoj hali u prostoru bivše Bjelovarske industrije mesa u Bjelovaru koji je izbio tijekom demontaže strojeva i pripreme objekta za rušenje. Na mjesto događaja izašli su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara koji su požar lokalizirali, a potom i ugasili.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!