Župan informiran o planovima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić boravili su u radnom posjetu općini Podravske Sesvete gdje su ih dočekali općinski načelnik  Krunoslav Bratanović i zamjenik Mladen Sitek te voditeljica Područne škole Podravske Sesvete Renata Bratanović Palaić. Sastanak, kojem su prisustvovali i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek te ravnatelj matične osnovne škole Kloštar Podravski Mirko Šandrovčan,  je održan u prostorijama Područne škole i tom su prilikom domaćini informirali župana i suradnike o realiziranim projektima te budućim planovima  u općini.

Domaćini su zahvalili na posjetu te izrazili spremnost da zajedno sa Županijom sudjeluju na budućim projektima u cilju unaprjeđenja životnog standarda na području općine.

Župan je naglasio važnost ulaganja u obrazovanje, školske objekte i izgradnju školske infrastrukture te podsjetio na veliki projekt izgradnje pet školskih sportskih dvorana koje su u tijeku i koje  će uvelike doprinijeti daljnjem razvoju ruralnih sredina. Razgovaralo se i o planovima sljedećeg projektnog ciklusa koji Županija namjerava realizirati, a to je uvođenje jednosmjenske nastave kojom je obuhvaćena i PŠ Podravske Sesvete. U sklopu spomenutog projekta, predviđen je dogradnja zgrade škole s novim učionicama i kabinetima te ostalih pratećih kapaciteta, a energetski će se obnoviti postojeći dio zgrade.

Nakon sastanka u školi, župan i suradnici su razgledali prostorije obnovljenog društvenog doma te su na kraju obilaska posjetili  dječji vrtića Leptirići te porazgovarali s ravnateljicom Snježanom Tišljarić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!