Hrebak raspustio županijsku i kutinsku organizaciju HSLS-a

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

– Ostao samo šokiran objavljenim snimkama. To sigurno nije primjereno za jednu liberalnu stranku i sigurno nije način na koji ja vidim vođenje stranke i politike, rekao je predsjednik HSLS-a Dario Hrebak za 24sata koji su objavili snimke razgovora koje dokazuju političku trgovinu.

Hrebak je donio odluku o raspuštanju i županijske organizacije HSLS-a i kutinskog ogranka stranke. Povod je otkriće 24sata o kupovini vijećnika i uhljebljivanju u Kutini.  Davor Kljakić je predsjednik županijskog HSLS-a, u koaliciji je s HDZ-om i na gradskoj i županijskoj razini. Predsjednik je i gradskog vijeća Kutine gdje HSLS ima tri vijećnika i podržava HDZ-ova gradonačelnika Zlatka Babića. U obrazloženju raspuštanja županijske organizacije jasno stoji da je razlog Kljakićeva afera, piše 24sata.

– Očekujem da Kljakić shvati što je učinio i stavi sve svoje mandate na raspolaganje, poručuje Hrebak koji je za petak sazvao statutarno povjerenstvo koje će vjerojatno Kljakića izbaciti iz stranke.

Podsjetimo, direktorica Eko Moslavine Adrijana Cvrtila svjedočila je kako su joj njen stranački šef Davor Kljakić (HSLS) i gradonačelnik Zlatko Babić (HDZ) nalagali i kupovinu vijećnika i uhljebljivanje podobnih u tvrtki.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!