Ugušio troje vlastite djece, a onda pokušao presuditi i sebi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ZAGREB – U zagrebačkom naselju Mlinovi 56- godišnji muškarac noćas je ugušio svoje troje djece, blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina te sina u dobi od četiri godine, a nakon toga je i sebi pokušao oduzeti život, doznaje Jutarnji.

Tijelo četverogodišnjaka pronađeno je u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku. Muškarac je preživio i prebačen je u bolnicu.

U policiji kažu da je oko 2 sata u Mlinovima, temeljem zaprimljene informacije o najavljenom samoubojstvu, u stanu pronađen muškarac koji se pokušao ubiti zbog čega je prevezen u bolnicu.

-Na mjestu događaja pronađeno i troje djece bez znakova života te se sumnja na kazneno djelo ubojstva. Očevidom rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika – izvijestila je zagrebačka policija.

Juranji.hr piše kako se muškarac pokušao ubiti otrovom ili tabletama, a riječ je o iskusnom financijskom konzultantu, autrijskom državljaninu sa stalnom hrvatskom adresom. Neslužbeno se doznaje kako su on i supruga bili razvedeni te kako su nesretna djeca ovaj vikend provodila s njim.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!