Mostovci zakuhali pa si priznali – ovo smo odradili jako loše!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ZAGREB – Kaos posljednjeg dana zasjedanja Sabora prije stanke. Predsjednik Sabora Gordan Jandroković imao je pune ruke posla dijeleći opomene.

Zaiskrilo je zastupnicima Mosta i SDP-a koji nije podržao njihov prijedlog za raspisivanje referenduma o covid-potvrdama.

-Ovim parazitima koji parazitiraju isto kao što je i Željka Markić parazitirala na ženskom tijelu ipak pružam ruku suradnji. Izađite za govornicu, pozovite građane da se cijepe pa ćemo ih i mi pozvati da podrže referendum. Pozovite ih da zaštite svoje zdravlje i zdravlje i drugih, umjesto da parazitirate, sram vas bilo – poručio je Peđa Grbin (SDP) Mostovcima, na što mu je Miro Bulj uzvratio da je on parazit i da se srami.

Nakon što je predsjednik Sabora Jandroković smirio burnu raspravu, kamere su snimile razgovor zastupnika Mosta.

-Ovo smo jako loše napravili, okrenuli smo sve kontra sebe – rekao je Nikola Grmoja Mariji Selak Raspudić.

-Nismo – odgovorila mu je ona.

Situaciju je komentirao i predsjednik Sabora Jandroković.

-I danas je u Saboru bilo puno teških riječi. Morao sam davati opomene. Danas je stvarno bio udaraca koji su bili ispod pojasa i čini mi se da dio zastupnika ne shvaća dovoljno ozbiljno svoju poziciju, jer ako šalju poruke mržnje, poruke nasilja bilo verbalnog ili fizičkog, takvu poruku šalju ljudima koji ih slijede. Nekontrolirani izljev emocija, verbalno ili fizičko nasrtanje na drugu osobu može potaknuti i osobu na cesti da nasrne na nekoga drugog i to trebamo spriječiti – kazao je Jandroković.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!