Novi klub razočaranih Domovinaca Za pravednu Hrvatsku

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Poštovani i dragi FB prijatelji, građani Republike Hrvatske, u Hrvatskom saboru formiran je Klub zastupnika “Za pravednu Hrvatsku”. U Klubu su zastupnici Ružica Vukovac, Miro Škoro i Milan Vrkljan koji je i predsjednik Kluba, objavio je prije dva dana sam Vrkljan na svom facebook profilu. Objasnio je i razloge formiranja novog kluba:

“Hrvatska je u posljednjih dvadeset godina postala zemlja iz koje se iseljava, posljednji popis stanovništva pokazao je da smo demografski devastirani. Mnoga naša naselja potpuno su napuštena i nemaju stanovnika. Hrvatski narod kao nikada prije u svojoj povijesti nestaje.

Preko 240 tisuća naših sugrađana sudski su ovršeni! Hrvatska više nije socijalna država unatoč tome što to piše i u Ustavu.

Korupcija, kriminal i nepotizam postali su nepodnošljivi za naše sugrađane.

Potpuni gubitak političke prepoznatljivosti i pripadnosti sustavu vrijednosti u međunarodnoj politici doveli su nas od političkog partnerstva sa USA i NATO-m do potpune međunarodne izoliranosti koja je rezultirala da USA 14 mjeseci nisu imenovali svog novog veleposlanika u Hrvatskoj.

Posljedica teške korupcije u društvu, potpuna devastacija institucija sustava te političkom lutanja u međunarodnoj politici doveli su do toga da je Hrvatska izgubila međunarodni kredibilitet te kao takva ne može zaštititi, ni interese Hrvata i svih građana RH, niti Hrvatskog naroda u BiH.

Model kojim je Hrvatska vođena posljednjih dvadeset godina potrošene je.

Nadam se da će naši simpatizeri i Hrvatski narod prepoznati dosadašnji rad nas troje zastupnika i nastaviti nas pratiti i podržavati.

Za Pravednu Hrvatsku!, završio je Vrkljan u svojoj objavi.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!