Branko Bačić: Ništa od rekonstrukcije Vlade!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nema govora o rekonstrukciji Vlade, kratki i jasno je nakon sjednice Nacionalnog vijeća i Predsjedništva HDZ-a u ponedjeljak poručio predsjednik saborskog Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić.

-Aktualna događanja nikako ne možemo povezivati s rekonstrukcijom Vlade. Predsjednik Vlade je mandatar i na njemu je da u svakom trenutku, ako procijeni da pojedini ministar ne ispunjava kriterije, predloži vladajućoj većini promjenu određenih ministara. U ovome trenutku to nije na stolu. Obnova je važna i smatramo da u ovom trenutku treba što prije imenovati novog ministra graditeljstva. U ovom trenutku nema govora o rekonstrukciji Vlade. O tome nismo razgovarali, kazao je Bačić, dodajući kako HDZ-ovci danas uopće nisu razgovaralo o smjenama ministara i istragama te kako sve što znaju, znaju iz medija.

Bačić je ponovio ono na što je ovih dana već istaknuto u javnom prostoru – kako je neobično da detalji istrage iz DORH-a i USKOK-a stalno cure u medije.

-Aktualna događanja nikako ne možemo povezivati s rekonsturkcijom Vlade. Predsjednik Vlade je mandatar i na njemu je da u svakom trenutku, ako procijeni da pojedini ministar ne ispunjava kriterije, predloži vladajućoj većini promjenu određenih ministara. U ovome trenutku to nije na stolu. Obnova je važna i smatramo da u ovom trenutku treba što prije imenovati novog ministra gratiteljstva. U ovom trenutku nema govora o rekonstrukciji Vlade. O tome nismo razgovarali, poručio je Bačić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!