Dvojica studenata pronađena mrtva na željezničkoj pruzi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dvojica studenata Hrvatskih studija pronađena su mrtva na željezničkoj pruzi u blizini fakulteta na zagrebačkoj Trnavi, doznaje Večernji. Kako se neslužbeno doznaje, obojica su poginula zbog strujnog udara. Jedan je od tragično stradalih mladića Nikola Michael Sušec, student iz SAD-a, čiji je nestanak prijavljen u srijedu.

Smrt nestalog mladića potvrdili su danas i na Facebook stranici Hrvatskih studija.

“Dekan Fakulteta hrvatskih studija obavještava da je izvrstan student I. godine kroatologije i filozofije i kulture Fakulteta hrvatskih studija, useljenik u Hrvatsku Nikola Michael Sušec tragično stradao u Zagrebu u srijedu 16. ožujka 2022. u 21. godini života. Rođen je u Eugenu, na zapadu savezne američke države Oregon 13. studenoga 2001. Završio je s izvrsnim uspjehom Katoličku srednju školu otaca marista u Eugenu (2016. – 2020.) i upisao se na naš Fakultet kao pripadnik hrvatskoga iseljeništva u SAD-u u kvoti Hrvata izvan RH. U prvom semestru stekao je 34 boda po ECTS-u s prosječnom ocjenom 4,5. Pamtit ćemo njegov vedar lik, ljudskost, susretljivost, komunikativnost, srčanost i domoljublje. Fakultetska zajednica izražava sućut njegovu tati Josipu i majci Heidi Melindi”, stoji u objavi.

Drugi stradali mladić, kako neslužbeno doznaje Večernji, njegov je kolega s fakultete koji je nastradao kada je krenuo u potragu za njim.  Iz PU zagrebačke potvrđuju smrt muške osobe, hrvatskog državljanina u starosti od 21 godine. Očevidom je utvrđeno da je smrt nastala kao posljedica strujnog udara visokog napona. Jučer je policija izvijestila kako je tijelo mladića pronađeno je na teretnim kolosijecima željezničkog kolodvora Zagreb – Borongaj, na tlu između četvrtog i petog kolosijeka. Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na to da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela, javili su iz policije.

Foto: Pexels/Albin Berlin


PODIJELI S PRIJATELJIMA!