Ideologija ispred komunalija: Možemu! zasmetao Otac domovine u nazivu mjesnog odbora

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Unatoč silnim komunalnim, financijskim i inim problemima, Možemo! I dalje inzistira na ideološkim temama pa su se tako sada odlučili pozabaviti preimenovanjem Mjesnog odbora dr. Ante Starčevića u Voltino. Prva je to točka dnevnog reda današnje sjednice Vijeća Mjesnog odbora koju je sazvala predsjednica Zvjezdana Cikota, a uklanjanje Oca domovine opravdano je izazvalo niz negativnih reakcija.

„Ni rekordno i posve netransparentno zaduživanje našeg grada, ni socijalno i funkcionalno urušavanje Zagreba pod njihovom inkompetentnom upravom, ni dramatični sukobi u koaliciji sa SDP-om, ni razotkrivanje muljaža s Teslama, ni raspad i nezakonitost njihovog „modela“ zbrinjavanja otpada, ni pobune vlastitih vijećnika zbog neprovedivog „plana“ prenamjene prostora mjesnih odbora u dječje vrtiće… ništa, ama ništa ne može zaustaviti radikale iz „Zagreb je Naš!“ i „MOŽEMO!“ da i dalje rade ono jedino zbog čega su htjeli preuzeti vlast – da pokušaju ideološki transformirati Grad Zagreb, a „preodgojiti“ Zagrepčanke i Zagrepčane”, reagirala je predsjednica HDZ-a Trešnjevka Sjever Danijela Blažanović dodavši da temeljni ogranak HDZ-a „Dr. Ante Starčević“ i organizacija HDZ-a GČ Trešnjevka-sjever traži da se sporna točka o preimenovanju povuče s dnevnog reda te da se zatraži mišljenje samih stanovnika žele li da se njihov mjesni odbor naziva po Alessandru Volti ili dr. Anti Starčeviću.

„Sve ljude dobre volje pozivamo da svim demokratskim sredstvima iskažu protivljenje tom naumu”, pozvala je predsjednica Blažanović.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!