Desničari kmeče što Plenković koalira s Pupovcem, a ne s njima!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon hajke koja se, u sklopu politiziranja vukovarske žrtve u režiji krajnje desnice, digla oko SDSS-ova polaganja vijenaca u Dunav, iz te su stranke poručili kako ove godine odustaju od te tradicije. Podsjetimo, članovi SDSS-a su ranijih godina u Vukovar odlazili 17. studenoga kako bi odali počast svim žrtvama koje su ondje stradale tijekom Domovinskog rata. Zbog pritiska desnice, ove, predizborne godine, to neće učiniti, a potvrdili su kako neće niti u Škabrnju iz koje im je također poručeno da nisu dobrodošli.
O svemu će se danas detaljnije očitovati na konferenciji za medije koja je zakazana za 11 sati. Aktualnu temu koja već danima ne silazi s novinskih stupaca i sklopu koje se propituje ispravnost SDSS-ova sudjelovanja u Vladi RH, danas je pak komentirao ugledni publicist i novinar Večernjeg lista Zvonimir Despot.
-Ovi desničari kmeče što Plenković koalira s Pupovcem, a ne s njima. Škoro je kasnije priznao kako je gadno pogriješio kad je prije izbora rekao da ne želi s Plenkovićem formirati vlast. I nije samo Škoro to pričao, pričaju drugi s desnice tako do danas. Oni su gurnuli Pupovca Plenkoviću, a sad kmeče što nemaju udio u vlasti. Ali, badava sve kad ne vide dalje ništa od svog nosa! Zato će ostati samo tugaljiva i jalova oporba! – napisao je Despot na na društvenim mrežama.
Foto: FAH


PODIJELI S PRIJATELJIMA!