Dolazak novog trenera znači i odlazak mnogih igrača?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Španjolski Real Madrid u utorak je objavio kako će velikog Zinedinea Zidanea na klupi Kraljeva zamijeniti Carlo Ancelotti.

Ovo je sada već drugi put u proteklih par godina da Real za trenera bira osobu s kojom ima prethodno iskustvo. Poput Zizoua koji je Real vodio u dva navrata s prekidom, sada će to učiniti i legendarni Talijan, koji je Kraljeve vodio između 2013. i 2015. godine.

Ancelotti je za vrijeme u kojemu je bio na klupi Reala s Kraljevima osvojio Ligu prvaka, Kup Kralja, UEFA-in Superkup i FIFA-ino Svjetsko prvenstvo klubova, a promakla mu je samo titula prvaka Španjolske. Sve su te nagrade proizašle iz 119 utakmica, koliko je Ancelotti vodio Real, a u tim je utakmicama upisao 89 pobjeda i 16 poraza.

Prema tvrdnjama Josepa Pedrerola, novi je trener već počeo slagati momčad za iduću sezonu, a prema svemu sudeći, dosta onih iz trenutne postave napustiti će klub iz Madrida.

Sergio Ramos i Raphael Varane koji su već godinama srce obrane Real Madrida, napuštaju klub. Ramos odbija produljiti ugovor i odlazi bez odštete, dok Varane želi zaigrati u Premiershipu, no za njega Real traži oko 40 milijuna eura odštete.

Uz stupove Realove obrane navodno odlazi i Isco, koji je nezadovoljan statusom koji  uživa u momčadi. Na popisu za otpis naći će se i Luka Jović, Dani Ceballos, Mariano Diaz i Martin Odegaard.

Prema informacijama s kojima raspolaže španjolski novinar, Gareth Bale i Marcelo, koji su se ranije povezivali s masom klubova, ostati će u momčadi Real Madrida.

Od novih pojačanja, do kojih će svakako morati doći, navijači se nadaju Kylianu Mbappeu, no to su samo želje, a službeno niti jednom igraču još nije potvrđen dolazak među kraljeve.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!