Najstariji aktivni nogometaš vjeruje da će Vatreni biti drugi u skupini

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ivan Bandur najstariji je aktivni nogometaš u Hrvatskoj. Ima 75 godina i još uvijek igra za NK Hajduk Lipovo Brdo pokraj Bjelovara, čiji je osnivač i predsjednik. Otkrio nam je svoja razmišljanja o Europskom prvenstvu, ali i prognozirao daljnji napredak Vatrenih.

– Protiv Engleza nisu bili loši, no sada je važno da uđu u drugi krug. Englezima suci uvijek malo gledaju kroz prste. S Česima mislim da ćemo imati bar dva ili tri gola razlike. Sigurno ćemo pobijediti, recimo s rezultatom 4:1. Sa Škotskom bismo trebali odigrati 3:0. Moramo imati bolju gol razliku – naglašava Bandur. Uvjeren je da ćemo proći skupinu.

– Englezi će sigurno biti prvi, a mi drugi. Imamo kvalitetu, samo treba imati i malo sreće. Mogli bi biti među prve četiri ekipe. Na kraju je to lutrija, ali mislim da bismo trebali doći makar u polufinale, a onda će se vidjeti kakvo bude stanje snaga i zdravlje igrača. Možda neki budu ozlijeđeni ili kažnjeni – govori.

– Ja se nadam da će biti bolje. Samo neka budu svi zdravi i sposobni za igru, a rezultati će doći sami po sebi – ističe Bandur.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!