„Ne znam hoću li igrati, ali spreman sam“

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U nadolazećoj utakmici Hrvatske u kojoj će Vatreni na teren izići protiv reprezentacije Češke, mogao bi startati Nikola Vlašić.

Izbornik Dalić već se neko vrijeme muči s problemom neučinkovitog napada naše reprezentacije, a hoće li odgovor na svoje probleme naći u Vlašiću i hoće li ga u njemu uopće tražiti tek ostaje za vidjeti. Vlašić je komentirao trenutnu situaciju.

– Izbornik još nije odredio pa ne znam počinjem li u 11, ali ja sam spreman, u dobrom sam fizičkom stanju kao i cijela momčad – rekao je Vlašić.

Vatreni je naglasio kako su i Škotska i Češka izuzetno dobre reprezentacije, ali i spremne na dobru igru, što su pokazali u njihovom međusobnom ogledu. Po njemu, rasprave o tome koja je od navedenih reprezentacija bolja nemaju previše smisla, te smatra kako se Vatreni moraju dobro pripremiti za svaku nadolazeću utakmicu, dakle prvo Česi, zatim koncentraciju prebaciti na Škote.

Reprezentacija Češke, po stilu igre vrlo je slična Slovačkoj koju su Vatreni dobili prije dvije godine. U toj je pobjedi svoj doprinos dao i Vlašić, a nadolazeću utakmicu i usporedbe sa Slovačkom komentira objektivno.

– Svaka utakmica je za sebe i u toj utakmici su doslovno svi odigrali odlično i ušli puni elana u drugo poluvrijeme, kada smo zabili još tri gola. Ne znam je li to recept za Češku dvije godine kasnije. Na izborniku je da odluči kako i s kojim igračima protiv Čeha. – govori reprezentativac Hrvatske.

Naglasak Vlašića je logično na pobjedi protiv Čeha kako bi u posljednju utakmicu ušli bez imperativa pobjede. Ne znači to naravno da Škote Vatreni ne žele pobijediti, ali ipak je lakše igrati bez velikog opterećenja za prolazak skupine pod svaku cijenu.

Tko god zaigrao u petak u 18 sati, mi znamo da ćemo budno gledati tu utakmicu i srčano navijati za Vatrene!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!