Kako odmara najbolji košarkaš NBA lige

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nikola Jokić prije tjedan dana proglašen je MVPem NBA lige, a idući ugovor koji će potpisati bit će najveći u povijesti košarke.

Bez obzira na činjenicu da je Jokić svjetski superstar koji teži 240 milijuna dolara, toliko bi naime trebao vrijediti njegov super max ugovor koji potpisuje u trajanju od 2023. do 2028. godine, Jokić od košarke odmara u rodnom Somboru. Sombor nije nikakva glamurozna destinacija koja je „dostojna“ takve zvijezde, ali za ovog skromnog košarkaša i zaljubljenika u konje, njegovo je rodno mjesto izgleda upravo ono što mu je potrebno.

Upravo su ga na hipodromu, u društvu njegovog konja uhvatile kamere RTS-a. U prašini hipodroma Jokić je uživao vozeći jednosjed. Ovo je dokaz velikog sportaša, ali još većeg čovjeka kojem slava i novac očito ne mogu „udariti“ u glavu.

Inače Jokić je jučer objavio loše vijesti za sve ljubitelje košarke, ali i navijače reprezentacije Srbije. Neće zaigrati na kvalifikacijama za Olimpijske igre. Igor Kokoškov, izbornik reprezentacije, najavio je da će razgovarati s Jokićem kako bi ga možda nagovorio da ipak zaigra za Srbiju u Tokiju u slučaju da se osigura prolazak na OI.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!