Evo što španjolski mediji pišu o Vatrenima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Danas u 18 sati u Kopenhagenu kreće utakmica između Hrvatske i Španjolske. Puno smo pisali o tome kako će naši izgledati, tko će zaigrati i što očekujemo, a sada ćemo malo zaviriti kod naših protivnika, da provjerimo kako njihovi mediji gledaju na nadolazeću utakmicu.

Španjolci su velika sportska nacija, a nogomet im je oduvijek bio posebno drag. Tamošnji mediji sva događanja prate do najsitnijeg detalja u obje reprezentacije.

Na naslovnici Marce osvanuo je veliki natipis „Moguće je!“, kojim kolege daju jasnu podršku svojim igračima, ali i nadu navijačima.

Bez obzira što su velika nogometna sila, Španjolci ne ulaze u utakmicu bez opreza, pa je ispod ovog natpisa slika Pabla Sarabia koji upozorava – Griješe oni koji misle da je Hrvatska samo Modrić.

Foto: Marca

 

Sarabi je ovdje i više nego u pravu. Dakako da je naš kapetan pokretač igre, maestro na kojeg se ugledaju svi, mladi i stari i glavna lokomotiva reprezentacije koji diže duh na terenu i van njega, ali ima tu još jako puno igrača bez kojih Hrvatska ne bi funkcionirala. Najjača snaga Vatrenih upravo je zajedništvo, ono ih je dovelo do tu gdje trenutno jesu, ono će ih vjerujemo dovesti nakon današnje utakmice još bliže finalu.

Ovo je deveti međusobni ogled Hrvatske i Španjolske. Do sada su Španjolci slavili četiri puta, Vatreni su bili bolji tri puta, dok je jedna utakmica završila neriješeno.

U svakom slučaju nadamo se da će nakon današnjeg susreta statistika biti izjednačena, naprijed Vatreni!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!