Sandra Perković prva žena koja će nositi hrvatsku zastavu na otvaranju Igara

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dva su dana ostala do otvaranja Olimpijskih igara, a u Tokio je otputovala i naša dvostruka zlatna diskašica Sandra Perković.

Prvi će put u povijesti hrvatsku zastavu nositi žena, ta je čast pala upravo na ovu sjajnu diskašicu, a uz nju zastavu će nositi i strijelac Josip Glasnović.

Sandra je jedna od naših najvećih nada za osvajanje medalje u Japanu, a uoči samog odlaska na Igre bila je sjajno raspoložena. „Kraljica diska“ svakako ima i razloga za sjajno raspoloženje jer su iza nje vrlo opsežne i kvalitetne pripreme. Rekla je kako je u pripremnom razdoblju uspjela ostvariti baš sve ono što je bilo planirano, jedini su problem radile neke manje ozlijede, ali Sandra se kaže navikla živjeti s boli i ništa ju ne može zaustaviti.

– Osjećam se uzbuđeno, spremno i sretno što ću predstavljati boje Lijepe naše na svojim trećim Olimpijskim igrama. Malo mi je krivo što neće biti publike, ali mi smo tu pozvani da predstavljamo Hrvatsku. Mislim da sam psihički i fizički jako spremna i da smo uspjeli većinu stvari držati pod kontrolom. Ovo su moje treće Igre i nadam se da nisu zadnje i da že sve biti u redu. Želim odraditi što bolje kvalifikacije i bez pritiska ući u finale, a onda ćemo razmišljati o nekim drugim stvarima. – Puna samopouzdanja govori Sandra.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!