Nenad Bjelica najavio utakmicu protiv poljskog Pogona

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Osijek će danas od 21 sat izaći na travnjak u gostovanju kod poljskog Pogona u drugom pretkolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Trener Osijeka Nenad Bjelica dobro poznaje domaćine iz Szczecina još iz vremena kada je trenirao Lech. Bjelica se pohvalio i činjenicom kako je on jedan od zaslužnijih osoba što Pogon danas vodi Kosta Runjaić.

– Mislim da mi možete biti zahvalni što Kosta radi ovdje. Prije nego što je odlučio raditi u Pogonu, pitao me o klubu i poljskoj ligi. Rekao sam mu što mislim, došao je i ostao do sada. Kosta ima trenersku kvalitetu i iz godine u godinu popravlja rezultate i stvara sve veći klub. Sve što je radio u karijeri pokazuje koliko je sposoban, a uz sve to on je i dobar čovjek – Nahvalio je Bjelica svog suparnika.

Bjelica je prokomentirao i stanje u svojoj momčadi.

– Ne vrijedi pravilo gola u gostima pa nije ni važno koliko ćemo zabiti u Poljskoj. Želimo odigrati najbolje što možemo. U prošlom susretu nismo imali Kleinheislera i Škorića, ali oni će za sutra biti spremni. Igor Silva nije stigao, a jako nam je bitan. No, imamo Matu Miloša i Alena Grgića koji ga mogu zamijeniti – rekao je trener Osijeka.

Bijelo plavima želimo svu sreću u današnjem susretu i da se kući s gostovanja vrate kao pobjednici.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!