Ozljeda koja boli igrača i klub

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kapetan Dinama ozlijedio se na utakmici 2. pretkola Lige prvaka kojoj su Modri nadjačali Omoniju s 2:0. Ademi je nakon jedne dodane lopte samo legao na travnjak i pokazao klupi kako je zamjena nužna.

Kapetan Modrih jučer je obavio dvije dijagnostičke pretrage kako bi u klubu bili sigurni da ozljeda nije teže prirode. Ispostavilo se da se radi o oštećenju mišića desne noge. Rehabilitacija je već započela, a Ademija na travnjaku neće biti tri tjedna. Ta tri tjedna ne zvuče toliko puno, ali kad u obzir uzmemo koliko on kao pojedinac znači za cijelu igru Modrih tad se stvari mijenjaju. Bilo kako bilo, u klubu će se morati snaći bez svog kapetana minimalno tri tjedna.

Osim kapetana Ademija, travnjak je napustio i Luka Ivanušec. Hrvatskom je reprezentativcu nakon nešto više od sat vremena igre izbijen zrak iz pluća, liječnici nisu htjeli riskirati pa su ga odmah povukli van terena. Ivanušec je već poslije utakmice bio mnogo bolje, ali očekuje se kako će ga trener Krznar čuvati protiv Dragovoljca u petak. Na teren bi opet trebao sljedeći tjedan u uzvratnoj utakmici protiv Omonije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!