Bjelovar ima novog držanog prvaka

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Osijeku je 19. rujna održano državno prvenstvo u kombinaciji 10, tj. u standardnim  i latinsko-američkim plesovima. Prvenstvo je sprovedeno u organizaciji domicilnog plesnog kluba i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Natjecalo se je 75 natjecatelja. iz 10 klubova a sudilo je 7 sudaca.

Među natjecateljima bilo je i 7 natjecatelja iz ŠPK H-8 i to u pojedinačnoj kategoriji:Ramona Pečar, Lena Medvedović, Ameli Koščak Vukobrat, Hana Birač, Leon Grgić te u paru  Filip Dujmović-Sara Haistor.

Najbolji rezultat ostvario je Leon Grgić koji je u kategoriji „mlađa mladež“ osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju i okitio se titulom državnog prvaka u toj kategoriji.

Odličan  plasman ostvarila je i Ramona Pečar u kategoriji „osnovci“. Ramona je osvojila 2. mjesto i srebrnu medalju, te kući ponijela titulu viceprvakinje u svojoj kategoriji pojedinaca.

Ameli Koščak Vukobrat u starosnoj kategoriji „mlađa mladež“ je u velikoj konkurenciji ostvarila 6.mjesto; Lena Medvedović u kategoriji „osnovaca“ osvojila je u finalu 4.mjesto, dok je Hana Birač u kategoriji „mladež“ osvojila 10 mjesto velikoj konkurenciji.

Plesni par Filip Dujmović -Sara Haistor osvojili su odlično 5.mjesto u finalu.

U klubu su zadovoljni postignutim odličnim rezultatima te pozivaju djecu i mladež da se pridruže najljepšem dvoranskom sportu.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!